Om att hitta SIN konditionsträning

Löpning / Thaiboxning, thaiboxing / Permalink / 0
 
Jag HAR så svårt att tycka det är kul med löpning numera. Men det ÄR ju en väldigt effektiv konditionsträning så speedar man upp det med lite sprints imellanåt så ger det så ovärderligt mycket. Igår begav jag mig ut och intervallade 4 km innan jag tog ikapp välbehövd sömn.
 
Spring långsamt två lyktstolpar, snabbare en lyktstolpe, spurta en, långsamt en, gångfart en för att sedan köra om och om igen. Vissa intervaller blev dock lite kortare som synes. Haha. Men det gjorde gott - Jag sov som ett barn. 
 
Men ett måste är att hitta just MIN konditionsträning för att detta skall gå ihop. Jag MÅSTE ha kul när jag tränar - annars blir det inte av. 
 
Jag har funderingar på Thaiboxning, vad tror ni om det? :) Det hade faktiskt kunnat vara min grej tror jag. Förutom att det är fasta tider och fast plats. Jag har lite svårt att träna något specifikt på en viss tid för att någon annan säger det - Älskar ju friheten att träna vad och när jag vill - Men jag skall nog ge det en chans ok åka på ett pass nästa vecka:D Riktigt bra träning det där... 
 
 
 
 
Till top