Hälsoprofil i Kristianstadbladet

Inspiration / Diana Willman Göransson, Dianalevelup, Hälsobilaga, Hälsoprofil, Liv och hälsa, kristianstadbladet / Permalink / 1
Godmorgon! Idag kan ni hitta mig i Kristianstadbladets hälsobilaga! :) Jag kallas så fint för "Hälsoprofilen" och berättar om min resa till gymmet. 

Jag trodde artikeln skulle komma även på nätet, men tyvärr verkar så inte vara fallet än. Så länge får ni nöja er med ett foto på pappersupplagan. ;) 
 
 
Cecilia Isberg som intervjuade mig fick verkligen med kärnan av mina träningstankar och summerade vårt samtal riktigt bra. "[...]Dessutom handlar det om en investering man gör i sig själv, man bör ha tillräckligt höga tankar om sig själv för att tycka man är värd det." 
 
För så är det verkligen - Träna gör man för sin egen skull. Du lägger ner tid på att DU skall må bra (och i förlängningen även din familj och omgivning) Och det är du bannemig värd. ;) 
 
Jag är glad för denna lilla uppmärksamhet och hoppas att fler kan hitta hit till bloggen och facebooksidan så vi kan ta lärdom av varandra. 
 
Kan jag - Så kan du;-) 
 
 
 
 
 
#1 - - Em:

Läste om dig i Kbladet och blev sjukt taggad! NU måste jag ta tag i mammakilona.. Tillhör kategorin som äter för lite (kan gå till kvällen och jag har "glömt" att äta) och undrar hur en dags kost för dig ser ut?

Svar: Hej och välkommen hit! :D Klart du ska! Och klart du KAN. En dag i taget. ;) Igår lade jag faktiskt upp en hel dags matintag på min facbooksida. Gå gärna in där och kolla hur en typisk dag kan se ut för mig. Att hålla det regelbundet är A och O. Gradvis kan du öka portionerna allt eftersom kroppen vänjer sig;)
https://www.facebook.com/pages/Level-Up/919069554773871
Diana

Till top