Att träna för MIN skull

Löpning / Permalink / 0
Shit det känns som att det var väldigt väldigt längesedan jag var ute och rörde på mig utan tider att passa, rekord att försöka slå eller distanser att nå. 
 
Igår tog jag mig tid att bege mig ut för min egen skull. Jag började med backintervaller för att få upp pulsen, sedan småjoggade jag lite innan jag faktiskt tog av mig hörlurarna där i skogen och bara spatserade i lugn och ro och lyssnade på fåglarna. Shit. så skönt. 
 
Trevlig valborg mina vänner! Ikväll skall vi grilla och vara allmänt vuxna;-) 
 

Vi åkte till Grand Prix i Malmö!

Allmänt / Bodybuilding, Mässa, Sweden Grand Prix, Womens Physique / Permalink / 0
Jag (Vi) har velat se en riktigt Bodybuilding-tävling så länge nu att när vi fick reda på att Madde skulle ställa upp i Womens Physique-klassen så nära som i Malmö var vi tvungen att åka dit. Sweden Grand Prix är en lite mindre tävling som förutom tävlingarna även erbjöd en liten mässa vid ingången. Massor av goodiebags och gratissaker samlade jag på mig. :) 
 
SÅ inspirerande miljö! SÅ häftigt att få känna tillhörighet med en grupp människor som alla är där av samma intresse. SJUKT häftigt! För en tjej som aldrig sportat eller tillhört ett lag var detta en first time och en riktig kick!
 
Womens Physique. Madde ses i svart bikini! Heja tjejen sikken utstråling på scen!!! 
 
Madde slutade på en sjätteplats. Vi var många som tycker henne vara förtjänt av en bättre placering så det var synd, men jag hoppas och tror hon ändå är nöjd med sin insats. Hon är en riktig förebild för mig iaf! 
 
Alla bilderna kommer snart att kunna ses på muscle.se (Väntar med spänning) 
 
Goodies med oss hem ♥
 
 

Trötta löpben

Löpning / Permalink / 0
 

 
Såhär har det sett ut mina senaste försök till att springa i hopp om att få upp kondisen lite till startskottet. Inte så bra med andra ord. Och när det blir på detta vis är det inte konstigt att det inte går. 
 
Att gå in med inställningen "jag kan inte" räcker ingenvart. Men så en kväll i förra veckan blev jag arg. och bestämd. Jag drog på mig rätt sorts löptights, begav mig ut efter mörkrets ankomst, bytte ut distansappen från endomondo till runkeeper , satte på rätt sorts musik och hade rätt mängd mat i magen och så... gick det. Inte bara kom jag distansen på 5 km utan även under halvtimmen! :D:D:D
 
Så himla himla skönt. Jag kan. visst. Its all in my head att det skulle vara på något annat vis. 
 
 
 
 
Till top