...

Allmänt / Permalink / 1
 
 
Tyvärr ingen ljusning än, detta är den mest ihållande sjukdom jag nånsin varit med om. MEN- då förväntar jag mig desto mer energi när jag är tillbaka. Hepp hepp kurera mera! 
 
 

Recept - Sesampanerad lax med höstgrönsaker i sås

Allmänt, Kost och tillskott, Recept / Permalink / 0
Lite huvudbry att tajma denna rätt då det var mycket som koktes/stektes samtidigt, men det var det värt för slutresultatet blev väldigt gott. Fått testa Oatlys IMAT via Smartson:) 
 
- 4 laxfileer
- Ca 8 potatisar
- Ca 4 morötter
- 7 cm purjolök 
- 1 ägg
- 2 nävar haricotverts
- 1 Oatly IMAT
- 2 dl sesamfrön
- dill, salt, vitpeppar
 
1. Skala och koka potatis och morötter i en kastrull samt koka upp vatten i en mindre kastrull för att skålla haricotvertsen. 
 
2. Vispa upp ett ägg i en djuptallrik och blanda sesamfrön med kryddning i en annan tallrik. Vänd sedan laxfileerna först i ägget och sedan paneringen. 
 
3. Bryn purjolöken i en gjutgjärnsgryta på svag värme och krydda skyn. Häll sedan i ett paket Oatly IMAT och låt puttra upp. Smaka av med kryddor och ev. lite soja. 
 
4. Stek laxen tills de fått fin färg på paneringen och är genomstekt. 
 
5. Häll av vattnet på potatisen, morötterna och haricotvertsen och vänd ner dessa i såsen i gjutgjärnsgrytan.  
 
6. Lägg upp på fat och servera som det är. :)
 

Trevlig helg peeps!
 

SAKNAD

Allmänt / Permalink / 0
Det är helt sinnessjukt hur mycket man kan sakna träningen. Jag saknar att få springa i en blöt skog, få boxas på en säck, jag saknar att köra högreps med knäböj tills svetten rinner längs kinderna. 
 
Detta är mitt livs kärlek. Tänk att ha hittat till den för så sent som för tre år sedan. Jag kommer inte släppa taget!

Det är när båset är tomt som man verkligen saknar kon...:( Men äntligen äntligen idag så känner jag att jag börjar se ljuset i tunneln. Har varit helt väck i tre dagar o idag börjar jag äntligen känna mig lite piggare. 

Snaaaart gymet, snart blir du inte av med mig ;-) 
Till top