The reason

Allmänt / Permalink / 3
Den här lilla pärlan är anledningen till varför jag inte har ro till att blogga just nu. Och så kommer det nog se ut ett tag framöver. Jag tar en liten bloggpaus och flyttar in i vårt hus. Men jag kommer tillbaka, be so sure!;-) 
 
 
 

Världens sämsta bloggare säger Hej

Allmänt / Permalink / 0
Hej everyhopa! 
 
Världens sämsta bloggare just nu. Mycket på grund av att det händer allt för mycket som gör att jag inte kan prioritera denna tyvärr. Jag och hjärtat flyttar till hus om några veckor, så nu ligger all fokus där. 
 
Fick till ett grymt hemmapass igår för axlar och biceps. Och såklart en spännisbild i spegeln som såg mycket tacksam ut. Får nog dock mkt gratis från skuggan av näven, but so be it. Haha. 
 
Trevlig helg ma peeps! Vi hörs när vi hörs:D 

Låååångis till Näsum

Löpning / Permalink / 0
 
Igår stekte jag prottepannkakor till mig själv till frukost. Och blev så imponerad av min goda vilja att jag var tvungen att göra något av min energi som föddes. Gick ut och promenerade... Gick fem km. Sedan sprang och gick jag 11 till. Hahaha. Allt eller inget- det e jag. 
 
Gick ut så jag mötte Bromölla Marathon-löparna. Jisses vilka imponerande människor. De var inne på sin 18e km och de flesta var vid väldigt gott mod och log. Coolt att se! 
 
Nu är det dottervecka och mycket annat på G, så gissar att träningen blir något lidande de närmsta dagarna. Men så äre ibland!;-) 
 
Till top