#legnight

Gym / Permalink / 1
 
Det utlovade benpasset blev ännu ett nattapass. Jag som trott att jag är rätt så stark i benen, fick mig en liten tankeställare igår. 170 kg i benpress (ingen förbättring) men 180 kg utan problem när vi körde vaderna i pressen (!?) haha. Hur är det ens möjligt? Pär tar 300-400 kg i vanlig benpress och låg på samma som mig när vaderna pressades. Är det för att man gått i klackar?
 

Kämparfaces!!!
 
Riktigt gottepass, men även inatt för lite sömn. Jag kan inte träna så sent för har såå svårt att komma till ro efter ett pass. Idag skall vi ut och käka med jobbet och sen blir det sovmorgon imorrn så jag förhoppningsvis hinner ta mig ett bicepspass under Lördagen. 
 
Trevlig helg ma peeps! 

trötttrötttrött

Inspiration / Permalink / 0
Vad ÄR det som sker? Är det vädret? Fullmånen? Har sovit så dåligt hela veckan och har gått som en seeeengångare. Har inte tränat sedan i Måndags, eftersom jag vet att det aldrig blir bra med 2-4h sömn i bagaget.
 
Inatt är första natten jag fått en ordentlig nattsömn och detta kommer jag utnyttja till ett megamonsterBENpass med Päran ikväll. Jag tänker slå mitt rekord i benpress om det så är det sista jag gör. Haha 
 
Lets kill some legs!
 
 

SÖKER bloggdesigner!

Allmänt / Permalink / 3
Jag söker nu någon som billigt (helst gratis med massa cred) vill städa upp i min bloggdesign och fräscha upp menyerna osv? Finns det någon html-expert bland mina läsare måntro?;) 
 
Till top