Sol & Puma

Träningskläder / Puma, Träningskläder / Permalink / 0
Idag sken solen! Tillsammans med 5 plusgrader och ett paket med Pumaskor och brallor att hämta ut från Sportamore blev ju denna dagen helt underbar! Enda nackdelen är att min inplanerade gymtimme blev avbokad pga att jag inte fick barnvakt i tid. Men- det går förhoppningsvis att ordna till imorrn;) 
 
Tack för fina ord på föregående inlägg! 

MIN hjälp?

Före- & Efter, Inspiration / Före efter, Inspiration / Permalink / 7
Sedan jag började springa för nart 1,5 år sedan- och framförallt sedan jag börjat styrketräna mer seriöst för ett halvår sedan har ett nytt fenomen uppenbarat sig. 
 
Folk hör av sig. För råd. Folk jag knappt känner, (till och med bara flyktigt) ger mig komplimanger för det jag gör, säger att jag är en inspirationskälla och vill således själva ha hjälp och råd kring deras egna situation. 
 
Samtidigt som detta är sinnesjukt smickrande så biter jag mig lite i tungan. Jag blir galet glad om jag kan inspirera någon att börja träna genom min lilla blogg eller spännisbilder på Facebook (haha!) men samtidigt vill jag inte vara den som ger råd kring hur just denna person bör lägga upp sin kost/träning eftersom jag återigen är galet oprofessionell. Jag har absolut ingen utbildning i bagaget mer än egenlärd kuriosa och en nyfikenhet kring min egen utvecklings vinning att luta mig tillbaka på.
Jag tycker detta är kul. Något så fruktansvärt kul. Men återigen så har det tagit mig många många år att kunna finna ens ett uns av glädje i träning/idrott. Och det har tagit mig många år att hitta till "min grej". Hur skall jag då kunna råda någon annan? 
 
Så av ren rädsla kring att lära "fel" eller få något vajsing på mitt samvete- har jag faktiskt undvikit att svara på dessa frågor. Med absolut no offence till er som frågat. Bara bara kul. 
 
Det enda rådet jag vågar ge just nu är att börja. Börja nånstans. Utforska. Våga prova och våga fråga. Var nyfiken och sätt ett rimligt mål. Sedan fortsätt. Fortsätt tills du hittar rutiner och glädjen- sedan kommer resten av sig själv! 
 
Om du fortfarande tycker det är kul att kika på vad jag sysslar med på gymet och i sportwebshoparna så är du välkommen att fortsätta titta in här. Ingen blir gladare än jag;) Men som sagt... Jag har ingen rätt eller grund i att råda er till något utan utbildning. Hell, im still learning. Im just sharing what comes along the way ♥
 
Aug -10,                   Feb -12,                    Okt -12,                   Jan -13
En bild säger mer än tusen ord. 

Det går. 
Det är värt det. 
Keep on going. 
[och släng vågen! på de tre senaste bilderna väger jag ungefär lika mycket.]

Veckan som gått

Gym / Permalink / 0
Kunde inte hålla mig från gymet igår utan åkte in och körde en styrkemix på 1,5h... En bra träningsvecka, förutom den totala avsaknaden på Cardio. Hade verkligen behövt en konditionsdag- men när det är så himla tråkigt att stå på löpbandet inne och kylan härjar ute har det tyvärr blivit alldeles för lite av den råvaran på sistonde. 
 
Denna veckan innebär Vab med sjukling och flytt av bostad = väldigt lite eller obefintlig träning. Ska försöka sitta på cykeln nån kväll i alla fall. 
 
Måndagstrött Diana med barn i bakgrund. Men skymtar en växande vingform från midjan och upp och gläds över detta :)
 
Till top