Building me a "V"

Före- & Efter / Före efter / Permalink / 0
 
Ja det händer fortfarande saker, trots att det blivit lite snålt med träning på sistone. En V-form framträder mer och mer, vilket är roligt. Men revbenen ser dock helt snea ut? haha. 
 
Jag är pepp! Idag är valborg. Och mina planer är som sådana; Sitta och glo hemma mellan 12-14 för att ta emot ett paket. Misstänker starkt att det kan vara barsen jag vann? Därefter skrota bilen, till läkaren och ikväll off to the gym for back and chest! Jag bygger vidare på min "manskropp". Haha
 
Trevlig kväll! 
 
 

"Är du en man eller kvinna?"

Diana tycker / Permalink / 2
I helgen kommer det fram en kvinna till mig och på fullaste allvar frågar om jag är en man eller kvinna. För sin manlige kompis räkning. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta... Haha. Gick i alla fall fram till honom, men vad jag sa låter jag vara osagt här;) Men vad spelar det för roll? Och varför måste du fråga? 
 
Oavsett. WTF. Jag säger det med en bild i min butchigaste tjurnackepose; 
 
 
// Mannen i fråga ;) 

Leotights

Allmänt / Permalink / 0
Imorgon drar jag ut på galej. Första gången jag tar barnvakt för något sådant, men stor händelse i vår lilla by. Haha. Dessa tights blev mina för 99 spänn på h&m idag. Gissa om jag tänker använda dem på gymet likaså?!
 
Trevlig helg peeps!
Till top